Oct 19, 2013, 7:59 PM  

Ако някой ден... 

  Poetry » Love
649 0 2

Косите ми ще заблестят ли

като звездите над пустините...

Ще ги видят ли oчите ти,

или ще се слеят долу с дюните...

Ръцете ми - ще ги познаеш ли,

ако те докоснат в тъмнината,

и гласът ми ще откне ли,

ако ти прошепне вън в тълпата,

или ще потъне като кораб,

някога пътувал в океана,

ако някой ден до теб ме няма...!

© Росица Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??