Не искам половинки аз от нищо
не топли половинка топлина
И половин сърце е тъй безлично
а половин приятелство -злина
И мъничко предателство е слабо
урок не носи ясен и правдив
Каквото ми се пада да е цяло
за да се почувствам в цялост жив!
Ако подам ръка, подавам двете
Ако обичам, любя с все душа
Ако пък страдам, същество ми клето
линее цяло в болка и тъга
И половинка миг не съществува!
Не можеш ти донякъде да си
Мигът живот е, а пък ти битуваш
ако си цял във него и гориш!
© Росица Георгиева All rights reserved.
,,Ако подам ръка,подавам двете
Ако обичам,любя с все душа.....
....и половинка миг не съществува
не може ти донякъде да си.