Ако те има...
Ако те има, аз ще те намеря
сред сенките на минали години.
На кръстопът и двамата поспрели
към ада или райските градини.
Ако те има, в теб ще се огледам
на очите ти в дълбокото зелено
надолу, тъй надолу ще потъвам,
душата си отдала уморено.
Ако те има, устни в теб ще впия
и ще дишам бъдеще, любов и вино.
Във шепите ти тихо ще се свия
да тупти сърцето ми невинно.
Ако те има, аз ще те намеря,
в музика любовна ще извирам.
Ще прелея в срастната постеля
и в милион звезди ще те копирам.
Ако те има...
© Екатерина Димитрова All rights reserved.
Не само в мечтите!
Чудесен стих!