Дали те обичам и аз сама не зная,
нещо стана, може би със мен.
И така получи се накрая,
че аз съм безразлична, а пък ти студен.
Ако безразличието ми можеш да убиеш,
да ме върнеш пак към стария живот,
дори и в уличката стара да завиеш,
ще успееш ли да върнеш старата любов?
Ще бъда ли отново същата, добрата,
такава, каквато ме направи ти за теб?
Или пък ще стана нова непозната
и ще търся в мене новия човек.
За сега ще бъда"Аз" самата,
а времето ще ми покаже, ако трябва да се променя.
Остави ме, аз сама да стана непозната
и ако трябва всички спомени да изгоря!
© Десислава All rights reserved.
отново двамата стоим!
Една любов изгасва, друга ни изгаря!
Защо отново си крещим?
Обичам те.......