Dec 14, 2015, 6:19 PM

Ако загубя вяра 

  Poetry » Other
258 0 2

Ако загубя вяра,

ако остарея,

от тежка болест ако заболея,

не ми постилайте легло!

Душата ми със грейка не топлете,

когато хлад безжизнен

отвътре към сърцето пропълзи.

Спестете животворните системи!

Страхът с упойка не пъдете!

Животът е за мен светиня!

Щом рухнала е сградата,

копачите пратете!

Като вампир, в развалини,

духът не ще живее

нито миг!

© Юлия Шопова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??