Ако заплача
Там някъде в здрача
С грохот няма да падат
Сълзите ми
Няма да се сгромолясат
Мечтите ми
Ще скрия в дланите роса
Ще я пръсна сутринта
В слънчев лъч ще се усмихна
Вятър ще съм
Няма да притихна
Кошмарите в приказен сън
Ще превърна
Съдбата смело ще прегърна
Ако заплача
Ще потръпне здрача
Усмихвам се с любов
Уча си поредния урок
© Любомир Деничин All rights reserved.
Далече се носи посланието ти!