Бог
Е
Любов*
Любов
Е
Бог
____________________________________
*Из Българска православна библия –
Първо съборно послание на
Свети апостол и евангелист Йоан Богослов,
глава четвърта, стих осми –
„... Бог е любов.“
© Стоян Минев All rights reserved.