Зелените замислени очи,
А погледът ù те пленява.
Силна музика звучи,
Тя в танца отново полудява.
Ръми небето, вятърът косите ù развява.
А понякога не е щастлива,
Напоследък все повече се отдалечава.
Няма я усмивката игрива,
А защо ли
Така се получава.
Аз ли съм причината,
или тя не иска да остава.
© Веселин All rights reserved.