Няма пари в тази страна
за бездомни, безработни, училища.
За да оцелеем като нация -
трябва на бюджета актуализация.
ГЕРБ категорично е срещу туй,
а който за него е - халал да му й!
Повече грижи за социално слабите,
инак в мизерия ще се удавят те!
© Георги All rights reserved.
Просто им е изгодно да се правят на интересни и да критикуват - но иначе те оплетоха конците.