Jun 11, 2007, 12:30 PM

Актуално 

  Poetry
504 0 2
В съзвучие на Ботевия прочит
и днес глупците са на почит!
Съдбата ли е толкоз крива
или чалгата, която ни залива?!

© Любомир Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??