Май съм алергична…
Ушите започват да шумят,
краката да треперят,
сърцето ми замира
само щом те видя.
А чуя ли те -
и дъхът ми спира!
Що да сторя,
че да премахна
алергията си към теб?
Ако те вкуся,
дали няма да придобия
имунитет? ;)
© Ласка Александрова All rights reserved.