Като Сантяго
Дa бъдеш сам по верния си път.
И личната легенда да преследваш
от раждането до самата смърт.
И само пътят ти да е надежда.
И да посееш вяра в своята душа.
Да я превърнеш в храм на Бога.
Защото отразяваш Неговата светлина.
И Неговата воля.
Защото знаеш, че Всемирната душа
мечтите ти диктува.
Защото знаеш, Бог е любовта,
в която раждаш се и съществуваш.
27.06.2011.
© Нина Сименова All rights reserved.