като няма друго място
в очите си ме пусни
да погледам
черно бял филм за човек и риби
и самолет
ще ти видя синьото
точният брой ябълки
онзи прекрасен смях
спасението преди да ме целунеш
знанието на всички Еви
вплели поглед в греха
ще съм змия и сън
или предишен спомен от живот
в който си рибар
или мълчаливец на край на езеро
с незавързана лодка
ще се усмихна ярко
може би
и може би ще поискам
най-красивата ти нощ някога
съставните ù части
устни ръце стон в
ненаписан роман от три части
и предисловие с подходяща илюстрация
ще съм драматичен момент
прогледнал по-късно
и една вибрация ниско
започваща тeб
черно бяло
в очите си ме пусни
да виждам
че
си
*живи
http://www.youtube.com/watch?v=LqjktVjkrFk&feature=related
© Зорница Николова All rights reserved.
благодаря