Jul 5, 2007, 9:17 PM

Алкохол 

  Poetry
899 1 3
Не искам аз да бъда с теб,
с теб, подлецо  такъв,
много подло ти постъпи,
нарани ме така, че все едно нищо не било.


Недей!!! Недей се унижава тъй,
с чаша алкохол в ръка, ти тъгата не ще удавиш, знай това...


Не искам лоши думи да изричам,
не искам в тебе да се вричам ,
както си тръгнал с алкохол в ръка, ще свършиш в ада. ЗНАЙ ТОВА!!!

© Буба Кирилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??