Пълзи уверено към върховете.
Дори все по надъхан става,
когато няма въздух вече. Алтруист,
без избор . Не се отказва.
От спонсори, изпращачи и посрещачи е без бонус.
Без кауза, дори да стане терорист.
Той не пада, а покорява четвъртия полюс.
Падината Марианска, един алпинист...
© Станислав Русев All rights reserved.