АНАРХИЯ!!!
Не добротата поражда в противника страха,
а гневът и отвръщането на удара!
Добротата не поражда доброта,
а надсмешка и власт върху слабата воля!
Любовта не поражда сладост,
а превръща хората в глупци,
търсещи несъществуващи взаимоотношения!
Страстта властва над плътта
и задоволява естествената животинска нужда!
Не смирението поражда хармония в човека,
а АНАРХИЯТА извисява свободата на духа!!!
© МАЛЕЧКА ПАЛЕЧКА All rights reserved.