Aug 31, 2016, 7:41 PM

Ангел 

  Poetry
547 0 0

Отвъд седем планини,
ти се виждаш в моите мечти.
Бог за мой ангел те избра.
Търся твоите дири,
следвам те.
 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??