Oct 5, 2011, 1:52 PM

Ангел-Демон 

  Poetry » Other
609 1 0

Адска красота. Дар от Бога или Ада?

Усмивка на ангел

и поглед на демон.

Прекрасно създание Адово.

Ненагледна красота с ангелска душа.

Черно и бяло

в мен чертаят смъртоносна спирала.

Раздира сърцето и разума.

Оставя следи. Кървави.

И сладко-болезнени.

Вземи ме! Тук и Там!

Отведи ме в Адския Рай!

© Яна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??