В живота всичко има две страни,
лоши сме и сме добри по равно.
Преди да съдиш - себе си погледни,
недей да казваш, че огледалото ти е виновно.
От отражението си съвсем не се страхувам,
обичам се каквато съм!
Ненужно би било да се преструвам -
лице на ангел- душа на таласъм.
© Валентина Петрова All rights reserved.