Ангелът на слънчевите ми мечти
откривам само в твоето сърце.
И щом погледна в твоите очи,
погледът ме извисява в необятното небе.
Ангелът на слънчевите ми мечти
виждам само, само в теб.
Ореолът скрит дълбоко в твоята душа,
понякога ме кара да усещам, че не съм сама.
Ангелът на моите мечти.
Ангелът - това си ти.
С невинно и нежно лице,
с усмивка, пълна с топли лъчи,
с поглед мил, две ярки зелени звезди.
Ти си ангелът на слънчевите ми мечти!
© Радена All rights reserved.