Красив е мига ти,
красиви са очите ти,
очите ти, очите ти
са дълбочината
на дните ми.
Обичам те, обичам те!
Ръцете ти са пиано,
звукът му са ръцете ми.
Слухът ми е птица,
дъхът ти е полета,
цели сме заедно -
поотделно сме времето.
Поотделно сме силуети,
а цели сме заедно.
© Илияна Димова All rights reserved.