Анонимник в сайта
Анонимник шета в нашия сайт,
корифей в поезията непризнат.
Маската е неговото лице,
злорадството е неговото сърце.
Двойки пише той със замах.
А бе направо си е за пердах!
Искам да го поканя на дуел,
но не знам доколко ще е смел.
Или все така ще си мълчи
и с двойки сайта ще мърси.
Покажи се и нещо ми кажи,
до двойката и името си напиши.
В рими поразкритикувай ме ти.
Ако не можеш, просто си върви!
© Светослав Статев All rights reserved.