Jul 26, 2012, 11:07 PM  

Антибойковизъм 

  Poetry » Civilian
444 0 0

Камък се пука от жега - лято е навън,

а народът спи летаргичен сън.

Наоколо сал мъртвило мрачно.

Във въздуха гарван грозно грачи.

Младите бягат, старите умират,

но политиците това не разбират.

Що да им пука, имат банкови сметки,

а малкото им мозъчни клетки

не проумяват неволята човешка.

Управлява ни на природата грешка.

Как забогатял е - тоз въпрос не задавай!

За Христос се има: "Лазаре, ставай

от леглото, магистрали ще строиш.

Недей да мислиш, по-добре да спиш."

Тъй Бойко хората манипулира

и да ги лъже изобщо не спира.

На чалга народ, прост народ -

чалга лидер, от прост селски род.

Всеки народ управниците си заслужава,

но не и малкото нормални в таз държава!

 

 

 

 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??