Не нося златни колиета,
гривнички и обици.
Не спазвам никакви диети
и това си ми личи.
Не ползвам пудри и помади,
гримове и мазила,
за да изглеждам вечно млада -
не ме е страх от старостта!
Много-много не приказвам -
тишината аз ценя.
По-добре да се доказвам
не със думи, а с дела.
Нека всякак ме наричат,
не искам да се променя,
щом такава ме обичаш -
нека съм "анти-жена"!
© Галина Белинска All rights reserved.