Снимки от лятото. Имена в указатели.
Стари текстови съобщения.
Настройка във фейсбук "близки приятели".
Невероятни замазващи умения.
Електронни усмивки. Пост на стената.
"Сръчквания" вместо прегръдки.
Нови стикери. Чат прозорци. Нещата
излизат извън контрол от преструвки.
А мен гърлото ме боли от мълчание.
И главата вече от тайни.
Имам само едничко желание -
да излезем за малко. Офлайн.
© Мария All rights reserved.