Мафия те граби, народе, спиш,
вместо за злините и да бдиш!
На твой гръб това нещо става,
октоподът завладя тая държава!
Затова е такова дереджето твое,
тоест има защо да си безпокоен!
Мафията е като рак, що те убива,
тя бавно нашата страна затрива!
Тя използва хитро пороците ти,
спира твоите надежди и мечти,
даже убива собствените ни деца,
но кат не щеш не мислиш - бъди овца!
© Георги All rights reserved.