Oct 10, 2018, 1:56 PM

Антирекламен ефект 

  Poetry » Other
341 0 6

България с Бавария ще мерят си млеката,

а аз предлагам, леко да се дръпнем от софрата

и да помислим – мери ли се тигър с буболечка

или например дребна пеперуда с едра мечка?

 

Но хайде стига простотии, мили родни братя,

загледани в чиниите, очакваме да пратят

роднините изстрадано евро – там от гурбета,,

за млякото, за сирене, дори и за мезета!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??