***
Казусът ми е заплетен,
юридически и антонимен:
по закон съм пълнолетен,
а се чувствам празнозимен.
***
Обичам своята кола,
а тя с какво ми се отплаща?
Вече убеден съм във това,
че старата ръжда любов не хваща!
© Виктор Горов All rights reserved.