Анулирана любов
Понякога любовта идва като документ,
с ясен срок, статус и правила,
аз съм партньор с теб, а ти с мен,
имаме сделка, но не знам до кога…
И копие от него и двамата получаваме,
което завинаги остава в нашите сърца,
да си спомняме, да ни боли да не забравяме,
случилите се в партньорството ни неща…
Този документ без предизвествие се прекратява
просто идва момента и любовта край слага..
Понякога го усещаш, че този момент наближава,
а понякога извънредно да се анулира се налага…
Офертата някой път е толкова примамлива,
че макар за кратко искаш да я приемеш,
слагате си смело подписа с някой и двамата,
но накрая само копие от спомените ви ще вземеш…
Любовта е договор макар и неформален,
всеки има си задължения и права,
знаехме, че е временен и ще приключи рано,
малко незаконен, но валиден документ на любовта…
Любовта ни е до болка истинска и много силна,
да бе документ или софтуер да го програмираме,
любовта ни и от двете страни е абсолютно активна,
как точно сега да й сменим статуса на анулирана….
26.08.2015
© Радослава Михайлова All rights reserved.