Аполонова награда
Скарали се Бритни и Марая
коя да ми покаже вход за Рая!
Не е ли туй върхът на суетата,
щом априори ясни са нещата:
Ще стигна и до дъното на Ада,
за да изпитам райската наслада
да бъда Аполонова награда
и да ме има два пъти по-млада!
4 октомври 2010 г.
© Николай Христов All rights reserved.
Дано им е късмет на Рая пред вратите!