Априлски сняг -
каква шега
е само ден до пладне.
Овошката и тя разбра
красивата измамност.
Не му се връзваме
и той
след малко ще си тръгне.
Показва мускули -
герой -
сам себе си залъгва.
Април, Априле,
Боже мой!
Снегът не ти прилича.
Върви ти по вода,
признай -
във Пролет си се вричал.
© Христина Комаревска All rights reserved.