Целуни ме в дъжда под звездите,
прегърни ме със топла ръка.
Да танцуваме в звездния ритъм –
аржентинско танго във нощта.
Приеми ме в сърцето си топло,
приюти ме във своята душа...
Че тангото е стъпки от вопъл
и не искам аз тях да сгреша.
Завърти ме карминено нежно –
със ръце си – и с плам – с топлина.
Аз за теб съм планета безбрежна.
Ти си моята ярка звезда.
Да танцуваме там под звездите,
че дъгата, изгряла в нощта,
дирижира пак вечния ритъм –
на тангото във нас... Досега!
© Веселка Василева All rights reserved.
Благодаря!