Любов със аромат на пъпеш,
с който ти сега се къпеш...
не вярвам
на слънчевите лъчи,
но оставам
излъган и от твойте очи...
парче и на мен ти подхвърли
преди в небитието да потънеш,
повярвах аз на твоите очи -
любов със аромат на пъпеш...!
© Някой Си Там All rights reserved.