The work is not suitable for people under 18 years of age.
Миришеш на тютюн и похот,
сандалово дърво и бедствие.
На къс плесник, заплаха от позор
и отмъстителност без никаква конкретика.
На бърз скандал, на агресивен секс
и безпричинно умъртвяване, от скука.
На дебнещо животно, спотаено
във сенките на персоналната си лудост.
Вониш на пушек след изпепелени чувства,
афинитет към блудстване със трупове.
На идиотщина, която се просмуква
в съзнанието.
На който ти се случи.
От цяла вечност маструбираш над сърцето ми,
опръскана съм с аромата ти душевен.
Та...На въпроса ти с какъв парфюм съм днес –
не съм с парфюм. Ухая ти на тебе.
© Ирина Колева All rights reserved.