В звездни купове
астрални знаци
съдбите ни нетленни
се разхождат
мъчим се пътеките им
да познаем
и тайно със звездите
да говорим
Бъдещето
тайна скрита
в скрина на времето
невидим
Душата тръпне
все ни пита
дали денят ни утре
е предвидим
От древни времена
все гледаме звездите
мъчим се съдби и бъдеще
да видим в тях
по лъч от нощното небе
изпращаме мечтите
отговори няма
но вечно търсим знак
Варна, Гавраил
© Гавраил Йосифов All rights reserved.