Светът в лилаво свири соло.
Нюансите се стичат от звездите.
Бразди по образите, нямо слово
тъй крехки пеперудени криле са дните.
Лилавото отрича правилата.
И само в мисъл
саксофонът става тривиален.
Ако поспреш за миг,
звукът на тишината
стопява този свят в цвят кристален.
© Христина All rights reserved.