Случайна среща. Сам. Сама.
На думи веща. Чат в дома.
Кафе. Признания. Сълзи.
Утеха. Прелестни лъжи.
Безумен порив. Глад за страст.
Хотел. Отгоре. Блян за Нас.
Надежди. Лирика. Мечти.
Греховен плам. Любов. Почти.
Вечеря. Свещи. Бавен танц.
Тела горещи. Шепот. Шанс.
Разходки. Двама. И небе.
"Обичам те". Наум. Поне.
Морето. Съни. Щур купон.
На джин. Безсънни. Телефон.
Сюрприз. Пропадане. Вина.
Вулкан от думи. Тишина...
Случайни срещи. Сам. Сама.
От нищо нещо. Пак в дома.
Кафе. Признания. Сълзи.
Агония... И пак лъжи.
© Велизар All rights reserved.