Aug 4, 2022, 11:26 PM

Август 

  Poetry » Love
239 0 0

 

Миришеш ми на август,
на топли слънчеви лъчи.
Гореща и неустоима младост
сред проблясъци на буйните вълни.

Галиш нежно като морски бриз,
носиш аромат на свобода.
Ветрове играят в нашите коси,
устните жадно пият любовта.

Август ни прегръща страстно,
разпалва всяко наше чувство.
Сладостно приканва ни към място,
в което любовта ни е изкуство.

 

© Ваня Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??