Apr 16, 2008, 2:14 PM

Автограф 

  Poetry » Other
946 0 2

     Измислям нови стихове. Да плача? Не! Това е моят начин.

     Любов ли е? Или отново виждам себе си във чуждо огледало?

     Измислям нови стихове. Това е моят начин да заплача.

     Целувка стъклена усещам.

     А изпокъсаното ми сърце е безвъзвратно спряло...

 

© Илица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??