Хаосът е моят свят.
Истина с лъжа се сливат.
Погледът ми не е млад -
Огледалото не скрива.
Припознавам младостта,
Отговорът е в безкрая,
Там, където в тишина,
Адът слива се със рая.
Мястото на вечността.
hi "x" "x" tam
© Найден Найденов All rights reserved.
Надявам се да е скоро