Apr 16, 2010, 8:57 PM

Автопортрет 

  Poetry
619 0 0

           

                    

            

Влюбена в...

 

Песен на птици, от Юг долетели;

Ручей събуден, напевенo игрив;

Облаци пухкави – стъпчици бели;

Лавина от цвят по поля и гори;

Ехо планинско, спасило гласа;

Тихата ласка на слънчево зайче -

Точица светла в трева... сред роса;

Акациев дъх и цвят от омайниче...

 

Полет на мисъл и чувства сред дните

Огнени, песенни, тъжни дори;

Единство на думи и музика - смисъл

Запомнен и… търсен до ранни зори;

Истини - моя и твоя, и нечия;

Ярка следа от надежда и... сън;

Трепет, копнеж и мечта неизречена;

Ангелска песен и дяволски гръм...

 

Извор на пламък и страст във душите -

 

Чакана, искрена, топла Любов;

Обич, с която светли са дните;

Вихър, покой и тих благослов... 

Есен... и пролет, и лято, и зима -
Крайности, слети във цялост незрима...

                   

                                  

© Ваня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??