Вчера наща кака Гана,
сбра момите на мегдана
и им дръпна страшна реч.
-Тук не се живее веч`!
Че мъжете ни заспале
в кръчмата са от сабаале,
а па ние све на къро,
да им не счупиме `атъро.
Вечер никой не пооди,
да ни цуне и оноди.
Че си пойдем у градо,
белким фанем си едно,
младо, учено момче,
да ме носи на ръце.
И запретна кака Гана
до над колене фустаня,
сбра, надипли си полите
и нарами си бохчите.
Причести я дядо поп,
па пойде на автостоп.
Га излезе на шосето,
се разгърди, след което
зае таквази лична поза
с леко еротична доза.
Изсвистяха в миг спирачки,
докат` стори две-три крачки,
в Пежото спряло се заби,
камион с, строителни тръби.
Да ги заобиколи таман
и се обърна по таван
чисто новичко БМВ-е.
Леле-мале, оле ле,
стана истинско меле,
а пък наща кака Гана
се огледа кат` насрана,
бързо плю си на петите,
дори забрави си бохчите,
гузна върна се у село,
рошава, навела чело,
па си рече......
- Вече стоп, на проклетия автостоп,
по-добре да са́дим боб!
Авт. Весо: 22.01.2020г.
© Веселин Христов All rights reserved.