Вървя в пустиня
сама,
беззащитна,
без броня,
щастие търся
и вятъра гоня.
Уморих се да бързам,
ще седна.
Към слънцето гледам -
дали ще го стигна?
С душа разсъблечена
останах за малко,
сама и обречена -
отново съм жалка.
Така ли изглеждам?
Нещо грешите!
Усмивката слънчева
отново ще свети!
Детското в мене
отново ще грее!
Душата ми влюбена
отново ще пее!!!
© Валка All rights reserved.