Не потъпквай грешките по моята пътека
и не се опитвай да ми носиш кръста!
Всеки сам завърта своята планета
и в небето ù поставя спътник!
Не ми пречи да вдишвам свободата!
Върви до мен, и просто ме обичай!
Две съдби един път се познават,
макар че всички точици в небето си приличат.
Щом си ме намерил - прегърни ме!
Целувай ме, с душата ми се сгрей!
Ще те стопля повече и от камина.
Но да ме чертаеш с граници - недей!
© Andriana Valkanova All rights reserved.