С ангелско лице,
дяволско сърце.
Навън една,
а вкъщи друга.
Да, такава съм, с двойнствен живот.
Към върха устремена,
независимо каква цена
ще заплатя.
Целта е една -
да се променя.
Израснах в нищета,
с годините промених това.
С лукса бързо се свиква,
трудно с това да имаш едни дрехи на гърба.
Колко още деца изживяват това?
Вечер да заспиваш в мечта,
а сутринта да те връща в реалността...
© Мм All rights reserved.