Jul 7, 2007, 6:00 PM

Аз без теб и ти без мен 

  Poetry
1040 0 13
                                          Ще вали ли, кажи, от очите ти,
                                          ако утре си тръгна от тук,
                                          ще ти липсвам ли в ранните утрини,
                                          ще  ме виждаш ли нощем в съня?


                                          Ще посрещаш ли изгрева, тръпнещ,
                                          че със него ще дойда и аз,
                                          ще целуваш ли моята снимка,
                                          както днес ме целуваш, а аз,


                                          ще намеря ли сили без тебе,
                                          да се радвам на всичко край мен,
                                          ще усеща ли огън сърцето ми,
                                          или просто ще стане на лед?


                                          Ще горят като клади тез залези,
                                          ще валят от небето звезди,
                                          но без мен ще угасне душата ти,
                                          а без теб всичко в мен ще заспи...

© Эоя Михова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??