Mar 19, 2009, 3:59 AM

Аз бях, съм и ще бъда 

  Poetry
1486 0 3

Бях, съм и ще бъда

Аз живея, творя,
чертая след себе си следа -
всяко нещо, докоснато от мен,
ще ти навява болка и тъга.
Аз съм в теб
и моят устрем пулсира
в твоята кръв.
В теб има нещо мое,
което не можеш да заличиш -
в раздялата то те измъчва,
то боли в сърцето ти.
Защото се нуждаеш
от моя глас,
от моята вяра,
от очите ми се нуждаеш,
в които да намериш
утеха в трудните дни -
защото аз бях,
съм и ще бъда!

© Димитьр Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??