Отново вървя си сама аз по пясъка
и срещам на вятъра прохладните це лувки.
Звездите зад облаци скриват си блясъка,
но усещам аз пак нежните им милувки.
Солената влага навлиза в душата ми,
в очите ми бликват свежи сълзи.
Пръските морски докосват ръката ми,
пясъчна нежност в нозете ми пълзи.
Отново споделям любовта си с морето
и прегръща ме то с бурни вълни.
Любопитно ни гледа отдалече небето,
осветява страстта ни със сияйни звезди.
© Искра Илиева All rights reserved.