Oct 29, 2007, 8:52 AM

Аз и щуреца 

  Poetry » Other
1527 0 6

                  Аз и щуреца

Аз дълго стоях във нощта

и слушах щурчето как пее,

и се чудех дали е щастливо

или плаче в нощта като мен...

1999 г.

© Недка Григорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??