Аз и Ти...
Напълно непознати,
но погледът издава!
С мълчание открихме сме,
в очите свети топлина...
Историята на две съдби.
Никой никого не победила,
и никой никога не променила.
И пак отново ще се срещнем,
и за да се чуем, ще мълчим.
Аз и Ти...
© Юлиян Петков All rights reserved.